Jennifer Aniston fűző nélkül is jó

2011.03.28. 17:01
Az amerikai toplistához hasonlóan itthon sem taroltak az Álomháború fűzős-géppuskás ribancai: 15 ezer nézővel Adam Sandler lett az első, Snyder látványorgiája csak 13 ezer geeket hozott lázba.

Ismét Jennifer Aniston és Adam Sandler romantikus vígjátéka, a Kellékfeleség lett 15 431 nézővel a hazai toplista első helyezettje, pedig már a múlt héten is megnézték 32 933-en, és Aniston nem is hord benne fűzőt és harisnyát (kritikusunk ezt írta róla: elviselhető Adam Sandler-film, hisz benne volt nyomokban a Kaktusz virága kultfilm is). Zack Snyder csajos-géppuskás látványorgiája, az Álomháború az amerikai toplistához hasonlóan itthon is a második helyre szorult: mindössze 13 033 anime- konzoljáték- és Vanessa Hudgens-rajongó volt rá kíváncsi (kritikusunk szerint ez eddig az év legnagyobb csalódása.

Harmadik lett 10 285 eladott jeggyel A Föld inváziója - Csata: Los Angeles, amit kritikusunk szerint a Támad a Marsból, a District 9-ból, A bombák földjénből és A függetlenség napjából mixeltek össze. A toplista negyedik helyére Harrison Ford tavalyi tévéstúdiós vígjátéka, az Ébredj velünk került 9859 nézővel. Ford-rajongó kritikusunk ezt írta róla: "Az ördög Pradát visel klónja, de még így is az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb romantikus vígjátéka".

7335 néző volt kíváncsi Gore Verbinski vadnyugati animációjára, a Rangóra (kritika itt), Owen Wilson új filmjét, az Elhajlási engedélyt (amit mi fáradt gusztustalankodásnak neveztünk) 7018-an látták, az itt dicsért A király beszédét pedig 5195-en. 4572-en nézték meg Sir Anthony Hopkins Magyarországon forgatott ördögűzős filmjét, A rítust, a szintén nálunk készült, de kevesebb sztárszínészt felmutató, "Gladiátor-pótlék" A sas viszont a premier utáni hétvégén mindössze 4031 nézőt érdekelt

3943 nézővel tizedik az Anyát a Marsra című 3D-animáció, a mozirovat nagy kedvence, a svédek bestseller krimijéből forgatott Millenium 3 - A kártyavár összedől viszont 797 nézővel nem tudott bekerülni a hétvégi magyar toplistába.