Christian Bale a T4 forgatásán üvöltözött

2008.07.23. 12:14
A Batman sztárja, Christian Bale hivatalos közleményben tagadta a vádakat és együttműködik a rendőrséggel. Viszont kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt a Terminator 4 forgatásán üvöltözött az operatőrrel.

Christian Bale brit színész közleményt is kiadott ügyvédje által, amiben tagadja a sajtóban megjelent állításokat, hogy anyját és nővérét verte volna. A Scotland Yardról kedden engedték ki a színészt néhány órás őrizetbe vétel után óvadék fejében, mert együttműködött a rendőrséggel. Az ügyvédje szerint nem is emeltek ellene vádat, a kihallgatás szeptemberben folytatódik a Sötét lovag bemutatói után.

Christian Bale és a T600-as

Közben a TMZ megírta, hogy a színész néhány nappal az állítólagos eset előtt a Terminator 4 új-mexikói forgatásán magából kikelve ordított az operatőrrel, Shane Hurlbuttel, mert az elrontott egy jelenetet.

A John Connort alakító színész állítólag nagyon fáradt és kimerült volt, ezért kiabálta többször, hogy "szétrúgom a segged".

A Terminator 4 forgatása áll, de csak azért, mert a Sötét lovag nemzetközi turnéja miatt a főszereplő Bale nem tud megjelenni. Bale egyébként az MTV-nek azt nyilatkozta: szerinte úgy indítják újra a T4-gyel a Terminator-sorozatot, mint a Batman: Kezdődik tette szintén Bale szereplésével új alapokra a Batman-filmeket.

A családi botrányt a Sun robbantotta ki azzal, hogy a 34 éves színészt feljelentette a nővére, Sharon Bale, és édesanyja, Jenny Bale, miután a Batmant alakító színész a londoni Dorchester Hotelban bántalmazta őket. "Ez egy családi ügy" - kommentálta a történteket a nővér.