Neten az új Batman cyberszerkója

2007.06.15. 14:02
A héten hivatalosan megmutatták a denevérember új ruháját, amit a Dark Knight című filmben visel majd. Nem hivatalosan viszont Joker vadonatúj autómobiljáról is jelentek meg képek a neten.

Lehoztak a Batman Begins folytatásából, a Dark Knightból egy képet az Entertainment Weekly legújabb számában, amin végre megtekinthető az új denevéremberjelmez. Első ránézésre sokkal tagoltabbnak, cyberebbnek néz ki, leginkább úgy, mint egy biomechanoid denevér-robotharcos.

Az új denevérfej különválik a nyaki résztől, és úgy alakították ki, mint egy bukósisakot. A ruhát gumiból, műanyagból, üvegszálakból és masszív fémhálóból rakták össze, kétszáz különálló részből. De mintha az övön is több kütyü lenne. Lindy Hamming, a ruha tervezője azonban nem árult el túl sok mindent az új Batmanről. A kép magáért beszél.

A napokban kiszivárgott az új Jokermobil képe is, amit a Latino Review hozott nyilvánosságra, és mivel nem hivatalos, a legtöbb oldalról már le is szedették. A járműnek a Tim Burton-féle Joker-autóhoz sok köze nincs, ám első blikkre tökéletesen illeszkedik Christopher Nolan új, "valós" Batman-világához. Az autó persze biztos sokkal hatásosabb lesz Gotham sötét díszletei között.