Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C

Nyílt utcán megverték Boratot

2006.11.13. 17:00
Sacha Baron Cohen brit színészt megverték New York utcáin, miután egy hete az ő filmje teljesít legjobban a mozikban, írja a The Sun című brit napilap.

Az újság szerint Cohen ezekkel a szavakkal állította meg a vele szembe jövő férfit: "Tetszik nekem az ön öltözete. Nagyon sikkes. Eladná nekem, kérem? Ebben szeretném megdugni a szerelmemet". A férfi erre többször is arcul csapta a színészt.

"Sacha nem tudott annak ellenállni, hogy az általa alakított Borathoz hasonló hülyének adja ki magát, de rossz alanyt választott. Feltételezem, hogy a fickó megtámadva érezte magát és ezért folyamodott tettlegességhez. Sachának szerencséje volt, hogy nem verték meg jobban" - fejtette ki a lapnak a színész egyik barátja.

Cohent sokkolták a történtek, de nem szenvedett sérülést. Borat, a "kazah riporter", akinek a szerepében Cohen fellép, szívesen játszik a kulturális sokkra, és a szélsőségektől sem triad vissza, hogy megbélyegezze az antiszemitizmust, az intoleranciát és az egyéb hasonló előítéleteket. A színész, aki Borat szerepében kazah újságíróként lép fel, ezzel kivívta kazah hatóságok haragját, de már meghívást is kapott Kazahsztánba.

A hírek szerint egyébként Cohen már aláírta a következő filmre szóló szerződését: a 42,5 millió dolláros költségvetésű filmben egy a tévéshow-jában szintén szereplő másik kedvenc figuráját, a Bruno nevű homoszexuális osztrák divattervezőt alakítja majd. Szakértők szerint a film nem kavar majd akkora vihart, mint a Borat.