Csányi sportautóba ül motorbalesete után

2008.05.06. 12:07
A Kaméleon című film forgatása nem csúszik. Egy nárcisztikus színészt alakít a vállműtétje után.

Már el is hagyta a kórházat vállműtétje után a szombaton motorbalesetet szenvedett Csányi Sándor” – jelentette az Indexnek a most készülő Kaméleon című film sajtósa, Bártfai Andrea a színész olasz-szlovén határ közelében történt balesetéről. Kálomista Gábor, a film producere szállította haza a hétfői műtéthez Csányit, aki jobb vállában szalagszakadást és izomsérülést szenvedett.

Goda Kriszta szélhámosról készülő filmje hétfőtől forog, ma épp Budakalászon. Csányi Sándor a filmben nem főszereplő, a héten nem is lett volna jelenete, így nem csúsznak a munkálatai. A Kaméleonban nárcisztikus színészt játszik, egy sportautót is vezet, és a Nagy Ervin alakította címszereplő szélhámos a magányos, csúnyácska nők mellett őt is megvezeti. Goda Kriszta rendező Divinyi Rékával közösen írta a forgatókönyvet, az év végén kerülhet a mozikba.

Csányi Sándor szerepelt egyebek mellett a Kontroll című filmben, az Állítsátok meg Terézanyut!, valamint a Csak szex és más semmi című mozikban. Ez utóbbival elnyerte a 37. Magyar Filmszemlén a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat 2006-ban. Emellett láthattuk a Szabadság, szerelem, a Rokonok és az S.O.S. Szerelem! című filmekben is.  Egyik rajongója, Buksi a mozifanatikus pályázatunk 2. helyezettje lett.