Gerzson
-3 °C
3 °C

Da Vinci Load: Leonardo a spermájával festi Mona Lisát

2006.05.29. 15:08
Kapcsolódók (1)
A Hustler nem sokkal A Da Vinci-kód bemutatója után Da Vinci Load címmel piacra dobta a film pornóváltozatát dvd-n. Az alapötlet szerint Leonardo da Vinci a spermájával festette a Mona Lisát. Egy csapat tüzes fiatal a rejtély és a mester testnedveinek nyomába ered.

"A Da Vinci-kód című regény és film középpontja a szex. Viszont ez egyedül a mi változatunkban jelenik meg a maga csatakos valójában" - nyilatkozta a Hustler Video Group szóvivője az AVN-nek. A bemutatás időzítését annyival kommentálta, hogy "logikus a bemutató időpontja, hisz most minden A Da Vinci-kóddal van tele".


A Da Vinci Load

Orális akciók és hatosfogat

"A film az igényesen kivitelezett cselekményes pornó kategóriába tartozik: sok korhű díszletet és kosztümöket is használunk. Így igazi hollywoodi hangulatot teremtünk" - nyilatkozta a film producere.

"A Da Vinci Load a szokásos pornós akciókat használja: látunk benne orális szexet, hetero és leszbikus szeretkezéseket, szendvicsformációt és ami talán nem annyira elterjedt - egy hatfős női orgiát" - nyilatkozta a film rendezője, a pornóveterán Jerome Tanner.

A film a szexipar nagyágyúit vonultatja fel. Szerepel benne többek közt Joey Hart, Eva Angelina, Hailey Page, Missy Monroe, Tory Lane, Charlotte Stokely, Evan Stone és James Deen.

Péniszkezű Edward és a Gyűrűk buja ura

A pornófilmesek előszeretettel készítik el nagy hollywoodi kasszasikerek pornóváltozatát. Ilyen volt a Terminátort alapul vevő Szexterminátor, a Sperminátor és az Xterminator. Pornó készült Ollókezű Edward kalandjaiból is, Péniszkezű Edward címmel. Itt a címszereplőnek az ollókezek helyén két óriási pénisze volt.

A Gyűrűk urából (A gyűrűk buja ura) éppúgy van pornóváltozat, mint a Sötét zsarukból (Férfiak feketében), vagy a Rocky Horror Picture Showból (Funky Fetish Horror Show). Ez utóbbit Kovács 'Kovi' István rendezte, az egyik főszereplő pedig az időközben visszavonult Michelle Wild.

"Hollywoodi kasszasikerekből pornófilmet csinálni jó kis mézesmadzag, hiszen az emberek kiváncsiak, mi lesz a híres filmekből ebben a környezetben, de nem ez az igazi út, inkább csak érdekes mellékvágány" - nyilatkozta a volt pornószínésznő korábban az Indexnek.