Judit
3 °C
7 °C

Gáti Kati a Született feleségekben

2006.09.26. 08:31
Gáti Kati, a magyar származású, kanadai születésű és Los Angelesben dolgozó színésznő szerepet kapott a Született feleségek című amerikai sikersorozatban. A színésznő minderről a blogján számol be.
"Nagyon jó hírek! Egy isteni, és nagyon, nagyon jó szerepet kaptam a Desperate Housewives egyik epizódjában. Majdnem két hétig fogok forgatni - írta Gáti Kati a Moziplussz filmportálon működő blogján, majd így folytatta: Egyelőre nem szabad semmit sem elmondanom, de annyit talán lehet, hogy ez a 3. évad 7. epizódja lesz, és az isteni Felicity Huffmannal és Laurie Metcalffal lesznek közös jeleneteim." A színésznő hétfőn már munkához is látott.


A sors fintora, hogy néhány évvel ezelőtt épp Felicity Huffman miatt esett el egy munkától. Mindketten a Kisanyám című romantikus film egyik mellékszerepéért voltak versenyben, de végül az akkor is már ismertebb Huffman lett Kate Hudson nővére.

Gáti Kati az elmúlt években folyamatosan dolgozott: olyan szériákba hívták szerepelni, mint a Vészhelyzet vagy a Las Vegas, az idei év elején pedig a 24 című akciósorozat több részében is felbukkant.

A Sose halunk meg Nusikájaként ismertté vált színésznő kilenc év után kapott újra egy magyar filmben szerepet, igaz nem Budapesten, hanem San Diegóban. A Bács Ferenc által alakított Márai Sándor fiának a feleségét keltette életre a Minden másképp van című alkotásban. Ahogy írja: "A szerepem szerint Márai amerikai menye vagyok, aki nem beszél magyarul, sőt, a gyerekeinek is tiltja, hogy magyarul tanuljanak vagy beszéljenek."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?