Gagyi mami mindent visz

2006.03.07. 15:35
Martin Lawrence új filmje, a tengerentúlon nagy sikerrel vetített Gagyi mami 2 lett a legnézettebb film itthon is. Az animációs fröccsöntött mese, a gyerekhorror műfajt kerülő PiROSSZka pedig második helyre került az országos listán.
Több mint 28 ezren követték a magyar mozikban hétvégén, Martin Lawrence alakította rendőr újabb kalandjait. Ezúttal nevelőnőként helyezkedik el egy családnál, hogy elkapja egy halálos féregvírus megalkotóját. Hatezer nézővel kevesebben voltak csak kíváncsiak a Piroska és a farkas legújabb feldolgozására, a PiROSSZka - a jó, a rossz, a farkas MEGAnagyi című animációs filmre.

Gagyi mami 2
Klikk a képre!
Dobogós Szabó István Rokonokja, negyedik a Nanny McPhee - A varázsdada, amit a Bambi 2 - Bambi és az erdő hercege című mesefilm követ. Hatodik helyezett a Sziriána, a férfi mellékszereplő kategóriában Oscar-díjat bezsebelő George Clooney-val, és csak 6 337 nézővel.

Ezt követi a Tibor vagyok, de hódítani akarok című magyar tinivígjáték Gregor Bernadettel, a romantikus Első a szerelem Uma Thurmannel, az Azt beszélik Jennifer Anistonnal és végül a Büszkeség és balítélet új adaptációja Keira Knightley-val a főszerepben.

Az új magyar vígjáték, a Kútfejek és a héten debütált - tengerentúlon nagyot bukott - Az időjós című tragikomédia Nicholas Cage-dzsel lecsúszott a top10-es listáról.