Árpád
-2 °C
4 °C

Feltámad a Gladiátor

2006.09.26. 20:01
Russel Crowe feltámad a Gladiátor folytatásában, hiszen furcsább dolgok is történtek már Hollywoodban. Juba lesz a másik főszereplő.
#alt#

Russel Crowe megegyezett Ridley Scott-tal, hogy elvállalja a 2000-es Gladiátor folytatását, és feltámad a szerepében, írta a Hollywood.com.

Az ausztrál színész Maximust alakította, akit a film végén meggyilkolnak. A film öt Oscar-díjat kapott, az egyik Crowe színészi játékát díjazta.

A karakter feltámasztása csak egy kisebb probléma, állítja a rendező. A színész is rámutatott: "Mindent megbeszéltünk már. Egy kicsit nehezebbé tettük a saját dolgunkat, mikor az első részben megöltük Maximust, de ez nem késztet minket arra, hogy feladjuk a terveinket. Ennél történtek különösebb dolgok is Hollywoodban. Ez egyfajta 'mi történik az élet után?'- kérdés lesz."

Maxiumus afrikai rabszolgatársát játszó Djimon Hounsou továbbra is Juba szerepét játszaná, és ezzel valószínűleg a folytatás másik főszereplője lenne.

A Ridley-Russell-páros következő filmje a november 16-án mozikba kerülő Bor, mámor, Provence.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?