Russell Crowe nélkül készül a Gladiátor 2?

2005.07.13. 16:54
Már készül a Gladiátor második része. Juba, az afrikai rabszolga lesz a főszereplő, aki szerint Russell Crowe a folytatásban emlékképként sem tér vissza.

"Mindenképpen szeretnénk megcsinálni a Gladiátor folytatását, de egyelőre még dolgozunk a történeten" - mondta a Maxiumus afrikai rabszolgatársát játszó Djimon Hounsou New Yorkban, ahová legújabb filmjét, A szigetet érkezett népszerűsíteni.

#alt#Annak ellenére, hogy az öt Oscar-díjat nyert film végén mind a két főszereplő, a Russell Crowe alakította Maximus Meridius, és a Joaquin Phoenix játszotta Commodus meghal, a folytatás előkészületei már folyamatban vannak.

"Juba szerepét játszanám továbbra is, és ezzel valószínűleg a folytatás főszereplője lennék" - mondta Hounsou, majd Maximus karaktéréről hozzátette, hogy amennyiben a készítők szeretnék, hogy Crowe visszaköszönjön akár egy emlékkép erejéig is, ennek "egyéb akadályai" is lesznek.

Mint közismert, a múlt hónapban Crowe-t letartóztatták, mert a manhattani Mercer Street Hotel recepciósához hozzávágta a telefont. Ha bűnösnek találják, akár hét év börtönt is kaphat. Crowe nyilvánosan bocsánatot kért az esetért, és azt mondja, a falnak akarta dobni a telefont, nem a recepciósnak, de a recepciós nem vonta vissza a feljelentést.