Olivér
5 °C
8 °C

Harry Potter meg akar halni

2007.02.15. 12:23
A Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-nek úgy tűnik elege van a fiatal varázsló szerepéből, ezért saját haláláért szurkol egy Guardian-interjúban. És a napokban debütált a meztelenkedős szerepével a West Enden.

A rajongók nagyon félnek attól, hogy J.K. Rowling megöli Harry Pottert, ami láthatóan nem zavarja a karaktert megformáló Daniel Radcliffe-et: "Azt hiszem, meghalok. Azt remélem legalábbis, hogy meghalok. Az az egyetlen lehetősége szerintem Rowlingnak a befejezésre, ha megöli Harryt és Voldemortot is. Talán csak akkor halhat meg az egyik, ha a másik is meghal. Nem tudom biztosan, de már alig várom, hogy eljátszam a halálom."


Danielle Radcliffe

A Harry Potter utolsó, hetedik részének bemutatója 2010-ben várható, amikor még mindig csak 20 éves lesz Radcliffe. A Guardian megkérdezte a színészt, szerepel-e az utolsó epizódban, mire Radcliffe a következőt válaszolta: "Nem.... biztosan. De ha leforgattuk a hatodikat, amit mindenképpen megcsinálok, akkor elég titokzatos lenne, ha a hetedikben nem szerepelnék."

A napokban lépett színpadra Peter Shaffer világhírű darabjában, az Equus-ban félmeztelenül a londoni Gielgud Theatre-ben, ahogy már korábban is beharangoztuk. Erről most a következőt nyilatkozta: "A meztelenséget csak meg kellett csinálnom. A darab része".

Radcliffe augusztusban kezdte el forgatni első tévéfilmjét (My boy), ami Rudyar Kipling I. világháborúban elhunyt fiáról szól. Egyébként meg nyugodtan készül a Harry Potter utáni életére: idén betölti a 18. életévét, így egy 20 millió fontos bankszámla tulajdonosává válik, ami az első négy részért jár neki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?