Anna Nicole Smith halála előtt szexi űrlényt játszott

2007.02.14. 14:39
Megjelenik az egy hete váratlanul elhunyt Anna Nicole Smith utolsó filmje dvd-n. A Playboy-modell szexi űrlényt játszott, és a kampányban is részt vett volna, írja a BBC.
Az Illegal Aliens (Illegális űrlények) című alacsony költségvetésű vígjátékot részben Anna Nicole Smith finanszírozta, és a dvd májusban kerül az amerikai boltokba. A filmben a harminckilenc éves modell két női partnerével űrlényeket játszott, akik a történet szerint bombanőként érkeznek a Földre, hogy női praktikákkal vegyék fel a harcot a gonosz intergalatikus erőivel. A film kölcsönöz kicsit a Charlie angyalaiból és a Man In Black - Sötét zsarukból. A rendező David Giancola, aki ezzel a scifi-vígjátékkal együtt nyolc B-kategóriás akciófilmet rendezett.

Űrlények vendégtestben: jelenet a filmből

A filmet 2005 szeptemberében forgatták, és ez volt Smith utolsó filmes alakítása. Korábban spermabanki alkalmazottat játszott a harmadik Csupasz pisztolyban és a Coen testvérek A nagy ugrás című filmjében is kapott szerepet.

Smith is népszerűsített volna

Az Illegal Aliens forgalmazója tagadja, hogy az időzítésnek köze lenne a modell halálához. Az MTI Home Video szóvivője elmondta, hogy a film piacra dobását a haláleset előtt másfél héttel tudatták a kereskedőkkel, és a népszerűsítő kampányból a tervek szerint Smith is kivette volna a részét.

A harminckilenc éves modell múlt héten hunyt el, miután eszméletlenül találtak rá pucéran, nyakig betakarózva egy floridai hotelszobában. Tavaly szeptemberben meghalt Daniel, Smith fia, így egyetlen örököse Danniellynn maradt, akiért most a modell volt partnerei örökösödési pert folytatnak.