Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Anna Nicole Smith halála előtt szexi űrlényt játszott

2007.02.14. 14:39
Megjelenik az egy hete váratlanul elhunyt Anna Nicole Smith utolsó filmje dvd-n. A Playboy-modell szexi űrlényt játszott, és a kampányban is részt vett volna, írja a BBC.
Az Illegal Aliens (Illegális űrlények) című alacsony költségvetésű vígjátékot részben Anna Nicole Smith finanszírozta, és a dvd májusban kerül az amerikai boltokba. A filmben a harminckilenc éves modell két női partnerével űrlényeket játszott, akik a történet szerint bombanőként érkeznek a Földre, hogy női praktikákkal vegyék fel a harcot a gonosz intergalatikus erőivel. A film kölcsönöz kicsit a Charlie angyalaiból és a Man In Black - Sötét zsarukból. A rendező David Giancola, aki ezzel a scifi-vígjátékkal együtt nyolc B-kategóriás akciófilmet rendezett.

Űrlények vendégtestben: jelenet a filmből

A filmet 2005 szeptemberében forgatták, és ez volt Smith utolsó filmes alakítása. Korábban spermabanki alkalmazottat játszott a harmadik Csupasz pisztolyban és a Coen testvérek A nagy ugrás című filmjében is kapott szerepet.

Smith is népszerűsített volna

Az Illegal Aliens forgalmazója tagadja, hogy az időzítésnek köze lenne a modell halálához. Az MTI Home Video szóvivője elmondta, hogy a film piacra dobását a haláleset előtt másfél héttel tudatták a kereskedőkkel, és a népszerűsítő kampányból a tervek szerint Smith is kivette volna a részét.

A harminckilenc éves modell múlt héten hunyt el, miután eszméletlenül találtak rá pucéran, nyakig betakarózva egy floridai hotelszobában. Tavaly szeptemberben meghalt Daniel, Smith fia, így egyetlen örököse Danniellynn maradt, akiért most a modell volt partnerei örökösödési pert folytatnak.