Edina
-12 °C
-3 °C

A kalap még jó Indiana Jonesra

2007.01.03. 09:50
Végre megegyezésre jutott Steven Spielberg, George Lucas és Harrison Ford az Indiana Jones 4. részéről, amit várhatóan júniusban kezdenek el forgatni.

A Paramount júniusban kezdi el forgatni az Indiana Jones 4. részét a Pókember forgatókönyvírójával, David Koeppel, akivel Steven Spielberg már dolgozott együtt a Világok harca című filmben, írta a Variety.

Összekaparta magát az öreg régész

A rajongók régóta követelték a folytatást, de néhány eldöntetlen kérdés miatt, mint Harrison Ford egészségi állapota és állóképessége, a produkciót sokáig halogatták. "Nagyon örülök, hogy visszatérhetek az öreg barátaimmal együtt a történethez. Nem tudom, a nadrág jó-e még rám, de a kalap biztosan" - mondta a 64 éves Harrison Ford.

"Azt érezzük, hogy a forgatókönyvnek jót tesz a várakozás. Reméljük, mindent sikerül megvalósítani, amit elvárnak tőlünk és az Indiana Jonestól" - nyilatkozta Spielberg. A kalandvágyó régészprofesszor eddig 1,18 milliárd dollárt hozott világszerte. Az első részt, Az elveszett frigyláda fosztogatóit 1981-ben mutatták be, míg az eddigi utolsót, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagot tizennyolc évvel ezelőtt.

Natalie Portman Indy lánya lesz

A negyedik részben Indiana Jones egész családját megismerhetjük. Indy apja, Sean Connery mellett feltűnik Natalie Portman, a Leon, a profiban 12 évesen feltűnt, majd a Star Warsban ismertté vált színésznő, aki Indiana Jones lánya lesz.

Az eddig még hivatalos címmel nem rendelkező filmet Ausztráliában forgatják, és várhatóan 2008 májusában mutatják be.