Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Russell Crowe játszaná Steve Irwint, az elhunyt krokodilvadászt

2006.09.22. 15:11
Russell Crowe játszaná el egy életrajzi filmben Steve Irwint, a krokodilvadászt az In Touch heti magazin szerint.
Az Oscar-díjas ausztrál színész nagyon jó barátja volt az ismert természetbúvárnak és már fel is vette a kapcsolatot a Universal stúdióval, hogy életrajzi filmet forgassanak Irwinról. Russell Crowe ezzel a filmmel állítana emléket a krokodilvadásznak. Elmondása szerint Steve Irwin egyszer azt mondta neki, szeretné ha ő játszaná el a vásznon.

Crowe elmondta "egy barátot, egy bajnokot veszítettünk el halálával". Bátor emberként emlékezik a krokodilvadászra, aki "elég bátor volt ahhoz, hogy megengedje, az emberek olyannak lássák, amilyen valójában".

A krokodilvadász Irwin Ausztrália észak-keleti részén, szeptember negyedikén hajnalban halt meg, miután a mellkasát átszúrta egy tüskés rája. Az állat akkor támadt a tévésztárra, amikor új dokumentumfilmjét forgatta a Nagy Korallzátony nevű természetvédelmi területen, Queensland államban.