Jackson-film a Calgary Állatkert részvételével

2004.08.03. 12:09
A VH1 egész estés tévéfilmjében Jacko gyerekmolesztálási eseteit is elmeséli. A főszereplőnek nem a hófehér maszkkal, hanem az énekes beszédhangjával gyűlt meg a baja.
Flex Alexander az álarc mögött
A Man in the Mirror: The Michael Jackson Story főszereplője, Flex Alexander, a csatorna weboldala szerint "Bronx kemény utcáin nevelkedett". A táncos-koreográfus-színész számos tévésorozatban tűnt fel és nem okozott neki sok gondot Jackson híres holdsétája. Saját bevallása szerint sokkal nehezebb feladatot jelentett számára az énekes beszédhangjának imitálása.

"Az emberek azt hiszik, Michael mindig halk, magas hangon beszél, de ez nem igaz. Gyakran elmélyül a hangja és ezt nem volt könnyű feladat utánozni" - magyarázta Flex.

A filmet 18 nap alatt, Kanadában forgatták. A popsztár híres birtokát, Neverlandet például a Calgary Állatkert területén húzták fel.

A most pénteken debütáló film Jacko gyermekkorával indít és egészen a viharos jelenig követi az énekes pályáját. Az utolsó jelenetben egy januári tárgyalásról távozó Jacko-t láthatunk, amint tánclépésekkel szórakoztatja a bíróság épülete elé kivonult rajongókat.