Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Angelina Jolie ismét lenyomta Jennifer Anistont

2006.07.17. 13:28
Angelina Jolie játssza Mariane Pearlt, a Wall Street Journal újságírójának özvegyét, jelentette be Brad Pitt. Ezt a szerepet Pitt eredetileg Anistonnak szánta, Jolie máris Oscart remél érte, írja a Hollywood.com.
A film érdekessége, hogy a jogokat a Plan B nevű filmgyártó cég szerezte meg, amely Brad Pitt és Jennifer Aniston közös produkciós cége volt. A forgatást ősszel kezdik és Angelina Jolie-nak ez a film lesz az első drámai szerepe azóta, hogy májusban megszülte Brad Pitt-tel közös gyermekét, írja a Hollywood.com.

Jennifer Aniston álma volt ez a szerep, amit exférjének új felesége kapott meg. "Jen beszélte rá Daniel Pearl feleségét, hogy a film jogait eladja nekik. Teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy Brad Angelinának adta a főszerepet" - nyilatkozta egy közeli barát a The Sunnak. "Ez szívtelenség, de mivel válóperük során Brad lett a cég tulajdonosa, így azt csinál, amit akar" - tette hozzá.

Pitt és Jolie

A film Mariane Pearl Az óriási szív: A férjem Danny Pearl bátor élete és halála című könyvéből készül. Daniel Pearlt 2002-ben rabolták el, majd megölték a terroristák Pakisztánban. Mariane Pearl, aki francia újságíróként dolgozott, gyermeket várt ekkor. Marianne most azt nyilatkozta: örül, hogy Angelina kelti életre őt a vásznon.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!