Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Gyerekeknek mentek Jolie testőrei

2006.11.17. 10:56
Angelina Jolie testőrei gyerekeket és szülőket lökdöstek egy indiai iskolában legújabb filmje, a Mighty Heart forgatásán csütörtökön, jelentette a Reuters. A rendőrség több panaszt kapott, és az AFP mai híre szerint három testőrt már le is tartóztattak.

Angelina Jolie egy muzulmán iskolában forgatott, amikor a szülőket inzultálták a testőrök. A nap folyamán hármat letartóztattak közülük, számolt be a eseményekről Brajesh Singh, Mumbai rendőrségi vezetője. A színésznő és férje, Brad Pitt gyerekeikkel hatalmas médiafigyelmet kapnak a Mighty Heart forgatása alatt. Mindig paparazzik és rajongók tömege kíséri őket.


Jolie a forgatáson
"Átkozott indiaiaknak neveztek minket" - mondták a szülők a riportereknek a tegnapi esetről. A testőrök megfenyegették és lökdösték őket, amikor megpróbálták az iskolában összegyűjteni a gyerekeiket. "Nem is tudtunk róla, hogy itt forgatás lesz - mondta az egyik apa. - Pakisztáni rendőregyenruhába öltözött színészek járkáltak kint, miközben a gyerekeket az osztálytermekbe zárták. Ez ijesztő volt."

Az egész botrány azért következhetett be a stáb tájékoztatása szerint, mert a forgatásra rengeteg paparazzi próbált bejutni a szülők mellett mikor kinyíltak az iskola kapui. A producer közleményben fejezte ki sajnálatát, és jelezte: "Minden engedélyünk megvan az iskolától, és folyamatosan egyeztetünk velük."

Kultúrák párbeszéde

A Mighty Heart egy Pakisztánban elrabolt és meggyilkolt amerikai újságíróról, Daniel Pearlről szól. Angelina Jolie közel egy hónapja forgatja India zsúfolt utcáin és vonatain a Mighty Heart című filmet, amit Jennifer Aniston elől happolt el. A film producere Brad Pitt. "Ezt a szerepet alakítani nagy kihívás számomra, meg kell értetnem a világgal ezt a nőt és a családját" - mondta a szerepéről Angelina Jolie, aki a meggyilkolt amerikai újságíró terhes feleségét alakítja: "Szükséges elmesélni Daniel Pearl történetét, hogy párbeszédet létesítsünk a két kultúra között."