Ervin
14 °C
22 °C

Nicole Kidman túl öreg hollywoodi madámnak

2005.07.22. 14:46
Az MSNBC pletykarovata, a The Scoop szerint az Oscar-díjas Kidman kora miatt nem játszhatja el Heidi Fleiss, Hollywood börtönviselt madámjának élettörténetét.
Még januárban röppent fel a hír, hogy a harmincnyolc éves Kidmant érdekli az az életrazi film, amit a hírhedt madám életéből akar leforgatni a Paramount Pictures. A film címe Pay The Girl lesz és egy féléve még úgy tűnt, az ausztrál színésznő a legesélyesebb Heidi Fleiss szerepére.

Kidman vagy Roseanne - mindegy

A The Scoop riporterének most maga Heidi Fleiss nyilatkozta, hogy mégsem Kidman a biztos befutó.

Heidi Fleiss
Heidi Fleiss

"A filmben egy huszonkét éves lányt kellett volna játszania, ő pedig már majdnem 40. Fantasztikus színésznő, és simán eljátszhatna egy huszonkét éves csajt is, de a stúdió megkérdezte, hogy mit szólnék inkább Hilary Swankhez. Én meg rávágtam, hogy persze, miért ne. Akkor is ezt mondtam volna, ha Roseanne-ről lett volna szó. Már nem is érdekel az egész film projekt; a jövőmre koncentrálok, nem a múltamra" - jelentette ki Hollywood leghíresebb bordélyának egykori tulajdonosnője.

Nicole Kidman szóvivője cáfolta, hogy a színésznőt "ejtették volna" és a The Scoopnak azt nyilatkozta, hogy Kidman már rég nem is foglalkozik a filmtervvel.

Nem ez lesz az első film, amit Fleiss élete ihletett: 1995-ben már készült róla egy dokumentumfilm Heidi Fleiss: Hollywoodi Madam címmel. A filmben Fleissen kívül megszólaltatták volt barátját és munkatársait is.

Tanult a börtönben

Heidi Fleiss akkor került a lapok címoldalára, amikor 1993-ban nyilvánosságra került, hogy luxusbordélyában neves hollywoodi férfiak igényeit elégítette ki. Adócsalásért, pénzmosásért és kerítési kísérletért csukták le, 1999-ben szabadult.

Az MSNBC cikkében Fleiss elmagyarázta, hogy jelenleg Nevadában kezd új életet. A helyszín nem véletlen: Nevada néhány megyéjében ugyanis legális a prostitúció.

"Olyan bordélyt építek, ami meg fogja változtatni Amerika hozzáállását a szexhez" - mondta. "Tökéletes példája vagyok a börtönrendszer sikerének: letöltöttem a büntetésemet és most törvényes keretek között bűnözök" - nyilatkozta büszkén Heidi Fleiss.