Nézzen majmot hobbitok helyett!

2005.06.30. 15:37
Az Indexen látható először a King Kong szinkronizált trélere, amiben már Hada János narrál Jack Black helyett, és Adrien Brody is magyarul aggódik, csak King Kong üvöltése és a szőke Naomi Watts sikítása maradt az eredeti.
Az persze nem derül ki, hogy a Gyűrűk Ura után Peter Jackson képes volt-e akár valami csak megközelítőleg hasonló színvonalúra, de az tuti, hogy az utóbbi idők legprímább trélerét hozta össze a stáb. Még a pár másodperces időtartamon belül is működik a suspense - ami azért nem annyira véresen komoly, hiszen egyszer úgyis jönni fog egy istentelenül nagy majom - a sztori meg pörög, mint dinoszaurusz faszán a stanicli.


Tekintse meg képeinket!
Nem véletlen a dínózás, a filmben van igazi, régi vágású King Kong - óriásgyík párviadal, azon kívül Jack Black komoly szerepben, szokás szerint hasmenésesspániel-figurát hozó Adrien Brody és csúnya Naomi Watts. Ami jó, mert milyen lenne már, ha egy szép nőt abajgatna az irreálisan nagy emberszabású.

Újabb pluszpont a szórakoztató trélernek, hogy nincs benne repülők utáni kapkodás az Empire State Building tetejéről, viszont pörgős mesefilmet ígér felnőtteknek. De ne olvasson többet, nézze inkább meg.

King Kong magyarul

A szinkronizált tréler egyébként a Világok harca előtt látható a mozikban június 29-től. A komikus Jack Black Hada János hangján szervezkedik, Adrien Brody pedig Viczián Ottó hangján aggódik. Hogy ki lesz Naomi Watts szinkronhangja, azt még nem lehet tudni, mert a trélerben csak sóhajt és sikít, és ezeket Naomi is nagyon jól csinálta, így meghagyták. King Kong morgása pedig zörejsávban van, így ő is maradt és marad az eredeti.

Az egész estés változatot csak december 14-én mutatják be. A 200 millió dolláros költségvetésű filmben persze - a trélerrel ellentétben - nem marad ki a legmegszokottabb King Kong-jelenet sem, ahogy a digitális óriásmajom a harmincas évekbeli kétfedelű vadászgépek után kapkod, de a rendező azt ígéri, mégis teljesen új megvilágításba helyezi a történetet.