Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lebutítva került ki a Macskafogó 2-előzetes

2007.10.10. 11:17
A producer nem bánja, hogy a gyártót megelőzve tette fel egy júzer tegnap a netre a Macskafogó 2. - A sátán macskája gyengébb minőségű előzetesét, aminek a linkjét aztán a rajzfilmet forgalmazó Budapest Film maga küldte szét a sajtónak. Másfél éve tart izgalomban minket, hogy mutatnak majd 21 év után Grabowski és társai. Jól.
Minőségi képek.Klikk!

Huszonegy év után visszatért a jó öreg "Borovski, ööö, Grabowski", akit újabb küldetésre rángatnak elő az egerek már a Youtube-ra feltöltött gyengébb képminőségű traileren is. A produkció csak ma akarta kiadni a Macskafogó 2 előzetesét, de a forgalmazó Budapest Film észrevette, hogy egy NickGrabowsky nevű júzer beelőzte őket, és tegnap délután körbeküldte az url-t.

"Egy lebutított verzió került fel a Youtube-ra - mondta az Indexnek erről Salamon Eszter, producer. - A mi oldalunkon jobb verzió van". (Kipróbáltuk, és a videó itt nem működik, a szerk.) A produkció külsős vágókkal készíttette ezt az előzetest, "ők mégiscsak friss szemmel látták az anyagot". Még hozzápasszintják a zene végleges változatát, aztán a mozikba is szétküldik.

Már fogadnak a nézettségre

Bár nekünk rögtön a gyenge képminőség tűnt fel, rögtönzött tesztközönségünket teljesen magával ragadta az előzetes. Mr Teufel még mindig lekezeli Safraneket, Lusta Dick újra kész szolgálatot tenni az egereknek, és a vérszívó denevérsógorok is megjelennek, igazán csak a ratracerrel járó bérpatkányok hiányoznak. Ja, és ahogy bejelentettük: Csinoszan tényleg felszívódott, úgyhogy a múltkori happy end ellenére az agglegény egérből nem lett pedáns családapa, de amúgyis csak azt várják tőle, hogy ismét megmentse a világot.

Az előzetesben az első részben megszokott szinkronhangok mellett (Sinkó László, Haumann Péter és Benedek Miklós) az új hangokat is letesztelhetjük: Rudolf Péter ugye a főszereplőt, Stanley-t, a nagyszájú újságíróegeret szinkronizálja, Darvas Iván pedig Kállai Ferenc helyett ugrott be a tolókocsis Bob Poljakoff szerepébe. "Most a zörejezésnél és a zenefelvételeknél tartunk. A rajzok elkészültek, még minimális javítások vannak" - mondta a rajzfilm állásáról a producer.

"A Budapest Filmnél már fogadásokat kötnek, hogy 400 vagy 600 ezer nézője lesz a filmnek - árulta még el. - Mi nagyon reméljük, hogy félmillió körüli nézőszámra számíthatunk." A premiert december 20-án tartják, a 600 millió forintból, hagyományos és 3d technikával vegyesen készülő filmet 30 kópián forgalmazzák majd itthon.