Ben Affleck lesz Thomas Magnum

2006.06.26. 21:29
Megtalálták Tom Selleck utódját. Thomas Magnum magánnyomozó szerepére Ben Affleck a legesélyesebb jelölt, jelentette Charles Floyd Johnson producer a Hollywood.comnak.
Filmre viszik a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Magnumot. A mai napon derült ki, hogy ki a legesélyesebb Tom Selleck alakította egykori CIA-tisztből lett magányomozó szerepére: Ben Affleck lesz a nőcsábász zsaru XXI. századi megtestesítője. A film producere Brian Grazer, aki legutóbb A Da Vinci-kóddal döntött bevételi rekordokat.

Az egyébként Oscar-díjas színész pályája mélyponton stagnál az olyan filmeknek köszönthetően, mint A felejtés bére, a Gigli és a Túlélni Karácsonyt.

"Tom Sellecket már vagy hatszor vagy nyolcszor kértük fel az egészestés tévéfilmváltozat főszerepére - nyilatkozta a sorozat producere. - Ő azonban mozifilmet akart, így mindig visszautasított minket. Mára, 61 évesen már kiöregedett és ő sem vállalná el." Selleck annak idején a sorozat miatt mondott le Indiana Jones szerepéről, aminek új epizódját a 64 éves Harrison Ford még ma is elvállalná.

Sorban filmesítik meg a kultikus tévésorozatokat: Starsky és Hutch, a Hazárd megye lordjai után a Miami Vice következett. A vietnámi veterántársak, a helikopterpilóta T.C. és a bártulaj Rick megformálóiról még nincs hír.  • Tippek
  • Személyi kölcsön