Nusika új partnere James Caan

2006.02.13. 15:07
Gáti Kati januárban még csokoládészósszal a nyakában mentette meg kisfiát a Strong Medicine című kórházsorozatban, most a Las Vegas című kaszinó mindennapjairól készült szériában orosz varrónőt alakít.
Az NBC csatornán 2003 óta futó tévésorozat egy Las Vegas-i kaszinóban játszódik, főszereplői a biztonsági szolgálat munkatársai lesznek. A főnök szerepében az Oscar-jelölt James Caan látható.

A Sose halunk meg egykori Nusikája Galina nevű orosz varrónőt kelti majd életre a március végén adásba kerülő 65. epizódban. Miután egy százezer dolláros ruha nyomtalanul eltűnik, a hölgy lesz az egyik fő gyanúsított. Kati a héten forgatja majd a jeleneteit. Bár Las Vegasban játszódik a film, a felvételek egy hatalmas Los Angelesi stúdióban készülnek.

Bár még csak február van, ez már a harmadik sorozat, amiben a színésznő idén felbukkant. Először a 24 című akciósorozat néhány részében villant fel, mint az orosz elnök felesége.

A másik széria a Strong Medicine című kórházsorozat, melynek január 22-i fejezetében jutott igen fontos szerephez a színésznő. Egy kórházi recepcióst keltett életre, aki a terroristaveszély közepén akar visszajutni az épületben rekedt hat éves kisfiához, ahova csak szennyvízcsatornákon át vezet az út. Katit és a sorozat főszereplőjét, Josh Coxxt csokoládészósz, zabpehely és hideg víz keverékével zúdították le minden felvétel előtt.