Meghalt Chris Penn

2006.01.25. 12:53
Holtan találták a Santa Monica-i lakásában a színész Chris Pennt kedden délután, jelenti a helyi rendőrség közlése alapján az AP. A Kutyaszorító Eddie-je az Oscar-díjas Sean Penn öccse.
Az ágyában találta holtan kedden délután négy körül a Santa Monica-i rendőrség a négyemeletes társasházban lakó színészt, miután a bejárónője telefonon bejelentést tett.


2004 februárban a Starsky és Hutch bemutatóján
Erőszakra utaló nyomok nem voltak a holttesten, így a rendőrség kizárta, hogy Chris Pennt megölték volna. Hogy pontosan mi okozta a férfi halálát, csak a boncolás után tudják megmondani.

Ma mutatják be új filmjét a Sundance-en

Chris Penn színészi pályája alatt olyan filmekben játszott, mint a Mulholland - Gyilkos negyed , a Kiss Kiss (Bang Bang) ,
a Csúcsformában vagy a Kutyaszorítóban.

Szerepelt a 2004-es Starsky és Hutch-ban is (a képen a film gálavetítésén látható). Legújabb filmjét, a The Darwin Awards-ot ma mutatják be a Sundance Filmfesztiválon.

A család nem nyilatkozik

"Ebben a nehéz időszakban a média megértését kérjük" - adott ki a nyilatkozni nem kívánó család nevében egy rövid, hivatalos közleményt Sean Penn szóvivője.

A 44 éves korában elhunyt férfi az Oscar-díjas Sean Penn öccse volt. Apja Leo Penn televíziós rendező, anyjuk Eileen Ryan színésznő, másik bátyja, Michael Penn zenész.