Géza
-12 °C
-4 °C

Harry Potter 29-szer rontotta el az első csókot

2006.11.19. 12:55
A Warner Brothers egy fotó mellett azt is kiszivárogtatta a Harry Potter és a Főnix Rendje című alkotás forgatásáról, hogy a csókjelenetét többször elrontották. Huszonkilencszer.

Klikk a képre!

A legújabb Harry Potter filmből nyilvánosságra hozott első fotó a főhőst, és szerelmét Cho Changet mutatja az első csók közben, amit egy bennfentes szerint harmincszor kellett felvenni. "Azt hiszem, csak arról van szó, hogy jól szórakoztak" - jegyezte meg egy stábtag Daniel Radcliffe-ről és partneréről Katie Leungról.

Katie Leung 18 éves, Radcliffe pedig 17. Már két éve kérdéses, Radcliffe meddig játszhatja még a főszereplő Pottert. Míg a történet filmenként csak egy-egy évet halad előre, addig a forgatások között két-két év telik el. A stúdió egyelőre kitart Daniel Radcliff mellett. Két Potter-rész van még hátra.

Az ötödik Harry Potter-film, a Harry Potter és a Főnix Rendje forgatását nemrég fejezték be. Nagy-Britanniában július 13-án, Magyarországon július 19-én kerül a mozikba, és Leung mellett más új arcok is most debütálnak a varázslótörténetben. Helena Bonham Carter például Bellatrix Lestrange-et, Voldemort egyik követőjét alakítja.