József, Bánk
-7 °C
0 °C

Csoportszexel a Reszkessetek betörők sztárja

2006.08.04. 18:50
A két éve marihuána birtoklásáért letartóztatott Macaulay Culkin újra filmszerepet vállalt. A tiniként befutott színész a Sex and Breakfast című vígjátékban gruppenszexszel dobja fel problémás párkapcsolatát.

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin, akire legtöbben a Reszkessetek betörőkben kilenc évesen játszott szerepe miatt emlékeznek, most egy sötét hálószobatitkokat feltáró vígjátékban vállalt szerepet, jelenti az AFP hírügynökség. A Sex and Breakfast című film Miles Brandman második rendezése, és egy fiatal párról szól, akiknek egy szakember csoportszexet javasol problémáik orvoslására.

"Sokféle forgatókönyvet olvastam mostanában, és ez tetszett a legjobban" - mondta a huszonöt éves Culkin a Variety-nek - A film arról a feszültségről szól, ami a szexuális kísérletezés felé hajtja a párt, a csoportszexet megelőző várakozásról és az azt követő mélyrepülésről."

A színész augusztus végén lesz huszonhat éves, de mióta 2004-ben letartóztatták marihuána birtoklásáért, nem szerepelt filmben. 90 és 94 között Macaulay Culkin több tinifilmben szerepelt, ezekkel a filmekkel darabonként 8 millió dollárt keresett.