Stallonéval forgatják a Rocky 6-ot

2005.10.12. 21:24
Az 59 éves Sylvester Stallone visszatér az 1976-ban megformált legendás szerepéhez, Rockyhoz. Ígérete szerint utoljára, írja a Production Weekly.

Ahogy Stallone az évek során egyre táposabb lett, úgy váltak filmjei is egyre érdektelenebbé, és lassan már csak egy producer kéri fel egy-egy főszerepre: Sylvester Stallone.


Így a 80-as évek akcióhőse egyetlen maradandó filmje, a Rambo mellett a Rockyt folytatja. 2006-ban kerül mozikba mindkét film soron következő epizódja: a Rambo 4 és a Rocky 6.

A Rocky 6 forgatókönyve szerint Rocky Balboa, a bokszlegenda, felesége halála után magányosan éldegél, csak néha vesz részt a helyi, tétnélküli bokszmeccseken. Az eddigi Rocky-forgatókönyvek hagyománya szerint azonban változtat az életén: elhatározza, hogy kiáll az egykori nehézsúlyú világbajnok, Mason "The Line" Dixon ellen. Ezzel ismét reflektor fénybe kerül, immár hatodszor életében.

Dixont a hírek szerint Vin Diesel alakítja. A filmet december elején kezdik forgatni Los Angelesben. Sylvester Stallone nem csak a főszereplője és a producere lesz a filmnek, de rendezi is.