Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kifizeti Russell Crowe a megvert recepcióst

2005.08.18. 15:45
Russell Crowe peren kívül egyezne meg azzal a szállodai alkalmazottal, akit fejbe dobott egy telefonnal.
Crowe 10,8 millió dollárt fizethet a dühkitörése miatt a sértett Nestor Estradának, akinek felszakította az arcát a telefonnal, értesült az angol Daily Mail. Ha sikerül peren kívül elsimítani az ügyet, Crowe elkerülheti a bíróság által kiróható börtönbüntetést, s ráadásul az a veszély sem fenyegetné, hogy elveszik az amerikai vízumát, bezárva előtte a hollywoodi kapukat.

A sztár új filmje, A remény bajnoka promóciós körútján szállt meg a New York-i hotelben. Amikor a szálloda portáján hiába próbált Ausztráliába hazatelefonálni, annyira feldühödött, hogy kitépte a falból a telefont, majd hozzávágta a szálloda recepciósához.

A remény bajnokát szeptember 8-án mutatják be a hazai mozik, Russell Crowe-val a legendás James J. Braddock szerepében.

Crowe egyébként számos nyilatkozatban bocsánatot kért az esetért, s fogadkozott, hogy soha többé nem keveredik hasonló történetbe. Ennek érdekében most már minden körútjára magával viszi feleségét, Danielle Spencer-Crowe-t és fiát, Charles-t, így aztán nem idegesítheti fel magát azon, hogy nem tudja őket elérni.