Benedek
-5 °C
5 °C

Filmforgatásra várták VV Segalt

2005.06.22. 12:50
A Csak szex és más semmi című film forgatására várták a vasárnap nagy mennyiségű droggal elkapott valóságshow-szereplőt. Segal Schell Judit oldalán mutogatta volna a tetoválásait, de mivel harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték, egy tetovált statisztával pótolták.
Goda Krisztina Csak szex és más semmi című vígjátékának egyik jelenetében hozta volna Segal jövő héten a "börtönből szabadult rosszfiú" figuráját a főszereplő Schell Judit oldalán - írja a Blikk. Segalt helyette harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték.

A film kreatív producere Mentes Endre megerősítette az Indexnek hírt, bár hozzátette "Segalt egy casting-ügynökség közvetítette hozzánk. Véletlenül esett rá a választás, nem az ismertsége, hanem a tetoválásai miatt."

"Segal nem magát játszotta volna"

A film egy spermadonor utáni hajszáról szól színházi közegben. Schell partnerei Dobó Kata és Csányi Sándor. A történet szerint Schell egy harmincas dramaturg, aki csalódott a férfiakban, és teherbe akar esni, Dobó Kata közben az ország leghíresebb színésznőjét alakítja.

"A celebek világában játszódik a film - mondta Mentes - és sokan játszák benne önmagukat, de közülük egyelőre csak Csiszár Jenő publikus, a többi meglepetés. Segal viszont nem magát játszotta volna" - hangsúlyozta.

"Amikor kiválasztották Segalt szereplőnek, a rendezőnő, Goda Krisztina azt sem tudta, hogy kiről van szó - fejtegette tovább a kreatív producer -, hiszen Goda sokáig nem élt Magyarországon, évekig Londonban és Los Angelesben lakott. Ráadásul Segal polgári néven futott, így mi sem figyelhettünk fel rá." Mentes hozzátette, hogy az exvillalakót máris pótolták, találtak helyette egy másik tetovált statisztát.

Nem tudtak róla

Segalnak amúgy pár másodperces epizódszerepe lett volna a filmben, így a producer Kálomista Gábor is csak az Indextől tudta meg, hogy egyáltalán a stábban volt. Goda Krisztinát is megkerestük, de éppen az Operaháznál filmezett, így nem ért rá nyilatkozni.

Mint ismeretes Segal és csapata több mint 50 ezer ecstasy tablettával és több mint fél kiló kokainnal bukott le Budapesten, a XV. kerületben. Segal védőügyvédje szerint védence ártatlannak tartja magát, és fellebbeztek a fogva tartás ellen.