Kifingatják Paul McCartney-t

2007.02.20. 15:24
Stílusban a South Parkra és a Simpsonsra hasonlítana a The McFartney's című rajzfilmsorozat, amiben Heather Mills, Paul McCartney exfelesége a zenész családját járatná le.
Heather Mills rajzfilmsorozatban leplezné le volt férjét és családját, írja a brit Sunday Mirror. A The McFartneys című animáció Paul McCartney-t egy Homer Simpson-szerű mogorva figuraként mutatná be, aki egész nap füvet szív és fingokat ereget. Sir Paul három gyereke, Stella, James és Mary is negatív szereplőkként jelennének meg, míg Mills szuperanyaként ábrázolná magát, aki ügyesen egyensúlyozik a karrier és a családi teendők között. Az egyik epizódban még az énekes korábbi, mellrákban elhunyt felesége, Linda is megjelenne kísértetként.

"A South Parkhoz és a Simpsonshoz hasonló sorozatot tervez Mills, aki abban bízik, hogy a rajzfilm az elődökhöz hasonlóan kultsorozattá növi ki magát - idézi névtelen forrását a Sunday Mirror. - Az exfeleség a rajzfilm mögé bújva akarja kiteregetni a családi szennyest."

Kicsit megváltoztatják a neveket

A pár tavaly májusban jelentette be, hogy elválnak, és Hether Mills 32 millió fontot követel volt házastársától, de megegyezés még nem született. A volt modell abban bízik, hogy ha kicsit megváltoztatja a neveket, akkor a McCartney-ket lejárató történetek filmrevitelének nem lesz akadálya. A sorozatot a Raspberry Fields nevű cég gyártja majd, aminek a neve a Beatles 67-es, Strawberry Fields című slágerének paródiája. A céget Mills két hónappal a válás után alapította, és már a sorozat címét viselő honlapokat is bejegyeztették.

Mills több amerikai tévétársasággal tárgyalt, és számos rajzfilmes munkáiba nézett bele, hogy megtalálja az embereit. "Mills felvette a kapcsolatot a Szex és New York egyik kiötlőjével, Darren Starral, és a Szex és New Yorkot és a Szívek szállodáját rendező Dennis Erdmannal, hogy tanácsokat adjanak neki, melyik tévécsatorna venné meg a sorozatot" - nyilatkozta a lap informátora.

Paul McCartney ellen soha

"Ha nem talál vevőre, Mills az interneten tenné közzé az epizódokat. Tudja, hogy ha a tévék nem is mernek szembeszállni McCartney-vel, a nézők biztos kíváncsiak a családi titkokat kifecsegő rajzfilmekre - tette hozzá a forrás, majd elmondta - már többen jelezték, hogy nem akarnak részt venni a McCartney-t lejárató sorozat elkészítésében, de Mills annyit keres a váláson, hogy a pénzzel ezt is megoldja majd."

Heather Millsnek nem ez az egyetlen filmes terve, a válás óta videónaplókban örökíti meg a mindennapjait, és a felvételeket dokumentumfilmként akarja megjelentetni.