Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Frank Miller temetős képregénye

2006.07.21. 17:24
Több mint negyven év után kel életre a vásznon a képregény egyik atyjának, Will Eisnernek legendás hőse, Spirit, a ballonkabátos lélek, adta hírül a Hollywood Reporter.

A filmet a Sin Cityt Robert Rodriguezzel közösen rendező Frank Miller a legendás képregényrajzoló adaptálja és rendezi.


Spirit
A főszereplő Spiritnek a többi szuperhőssel ellentétben nincsenek különleges képességei és nem dúskál az anyagi javakban, ő egy átlagos férfi (igazi neve is van: Denny Colt), akit Dr. Cobra egy kísérlet során ölt meg, később titkos temetői odújából tért vissza, hogy harcoljon a gonosszal.

Spirit film noir-os ballonkabátjában és kalapjában egyébként úgy néz ki, mint Batman vagy Superman a hétköznapjaiban, kivéve a szemén viselt álarcát.

"Ő az a hős, aki megvédheti a környezetét a korrupt politikusoktól és rendőröktől és a különböző gonosz erőktől" - mondta főhőséről, Spiritről Micheal Uslan a film egyik producere. A filmet egy éven belül elkezdik forgatni, miután Miller befejzete a Sin City 2. munkálatait.