Pados Gyula kamerázza Sharon Stone-t

2005.06.30. 18:43
Az Elemi ösztön 2-ben Pados Gyula kamerázza Sharon Stone-t, derül ki az IMDb stáblistájából. A Sorstalanság és a Kontroll című filmeket is jegyző operatőr már a londoni forgatáson rögzíti a szexjeleneteket.
Jelenleg a Pados Gyulával bővült stáb Sharon Stone szexjelenetein dolgozik Londonban, írja az Ananova. Stone-t ezeknél a felvételeknél egy szexdublőr helyettesíti.

#alt#
David Morrissey és Sharon Stone
"Nagyon sok a szex a folytatásban és Stone már 48 éves, az idő néhány területen neki sem kegyelmezett - nyilatkozta egy bennfentes. - Több tucat lányt megnéztek, és közülük végül Sharon választotta ki a legalkalmasabb jelöltet".

A dublőrt Michael Douglas utódja David Morrissey ölelgeti, majd egy leszbikus jelenetben is helyt kell állnia.

Andy Vajna budapesti látogatásán már elmondta az Indexnek, hogy producerként dolgozik az Elemi ösztön második részén is, és hogy "sajnos ennek a résznek már nem Joe Eszterhas írja a forgatókönyvét", csak az eredeti karakterek megformálása miatt szerepel Eszterhas neve a stáblistán, mert az 1992-es Elemi ösztön főszereplőit: a jégcsákányos írónőt, Catherine Trammelt és a Michael Douglas alakította Scotland Yard-os kriminálpszichológust létrehozta.

A második rész rendezője A sakált jegyző Michael Caton-Jones, Stone mellett szerepet kapott még Charlotte Rampling és David Thewlis is. A Basic Instinct 2: Risk Addiction 2006-ban kerül mozikba.