Ödön
1 °C
11 °C

Győzike megy csak Cannes-ba?

2007.12.08. 08:06
Desiré Dubounet transzvesztita előadóművész az egyik producere a Magyarországon forgó The Story of... című angol filmnek. A vígjátékban Oroszlán Szonja és Kamarás Iván is szerepelt volna, de visszaléptek a sajtós szerint. Pedig a magyar producer pont a hazai színészeket futtatta. Volna.

A celebek és a színészek békésen megférnek egymással a The Story of...-ban, aminek a címéből a Fuck nevű együttes nevét cenzúrázták ki tapintatosan. Az angol film a Róma című HBO-sorozat egyik szereplőjével, Lee Boardmannal, Győzikével, a vivás Sári Évivel és az angol Big Brother hetedik szériájának tikkelő nyertesével forog Budapesten. A zenés vígjáték rendezője James Abadi, aki a magyar sajtós szerint az angol Big Brother rendezője, de az IMDb és a Variety is elsőfilmesként jegyzi.

A Fuck együttes. Klikk!

"Ez egy teljesen Guy Ritchie-s film angol humorral, az angol popipart pécézi ki" - jellemezte a produkciót a magyar producer, Desiré Dubounet nevében a sajtósa, Krakter Zsolt, mert az előadóművész személyesen nem ért rá. Majd össze is foglalta helyette a sztorit:" Egy pozitív zenei ügynök meg akarja szívatni a negatív ügynököt, és felbérli a világ legrosszabb együttesét, a Fuckot. Egy nap alatt világhírű lesz a dolog, annyira, hogy Bin Laden ezt akarja különböző követelései mellé. Együttes viszont nincsen, akkor még." A magyar producer különben szerepel is a filmben meditáló guruként és a Fuck nevű együttes tagjaként.

Oroszlán Szonja és Kamarás Iván kilépett

Korábban Oroszlán Szonjára és Kamarás Ivánra is számítottak a casting után (az IMDb stáblistáján szombatig szerepelt a nevük), de a Hellboy 2-t is megjárt színészek azóta, hogy Győzike csatlakozása nyilvánosságra került, meggondolták magukat, mondta a sajtós. "Szonja azzal a diplomatikus indokkal mondta vissza, hogy besűrűsödött a programja. Már aznap megtalálta a stáb az utódját, egy kanadai színésznőt."

Kamarás Iván meg Czapkó Antallal szerepelt volna egy jelenetben, aki a Csak szexben játszotta a török éttermes fiút. A színész hivatalos indok szerint azért lépett ki, mert nem tudtak időpontot egyeztetni.

Győzike különben mindössze egy mondatot és egy jelenetet kapott, amiben a Fuck együttes koncertjét zavarja meg egy bekiabálással. "Mivel a filmben szerepel az angol Győzike, aki a Big Brother legújabb szériáját megnyerte, az angol és a magyar produceri kör számára egyértelmű volt, hogy a magyar párját is bele kell tenni" - indokolták a választást.

Győzike egy bulis, bekiabálós fickó. Klikk!

Cannes-ban tartanák a premiert

"Az orvosi műszereimmel járom a világot, és egy londoni konferencián akadtam össze a rendezővel - üzente meg nekünk Desiré, hogy került a képbe. - Mikor kiderült, hogy negyven éve zenélek, felkért az egyik kulcsfigurának. Én üzleti szempontból is szerettem volna beszállni, ezt viszont csak úgy vállaltam, ha itt forog Magyarországon, és a magyar színészek is megmutathatják magukat benne. Meg itthon olcsóbb is a film elkészítése."

A The Story of... költségvetése 4 millió dollár, azaz 687 millió forint, a forgatást december 15-én fejezik be. A stáb itthon az Üllői úton bérel helyet egy irodaházban, ahol 3000 négyzetméteren rendeztek be díszleteket. Emellett több külső helyszínen is forgatnak, szerdán például a Campona tropikáriumában, de jártak már a Millenárison, és egy székesfehérvári temetőben is. "A film márciusra elkészül, az első számú premierje Cannes-ban lesz, és ott akarják indítani versenyben" - tette hozzá a sajtós. Ezen elsőre elcsodálkoztunk, de Cannes-ban akár a hivatalos programmal párhuzamosan is szervezhetnek vetítést a filmpiacon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?