Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Haláldögös csajok lábfetisisztáknak

2007.05.31. 20:39
Azt, hogy Quentin Tarantino szereti a jócsajokat (ki nem?) eddig is tudtuk, Uma Thurman, Lucy Liu, vagy Daryl Hannah nem egyszer szerepelt a nemzetközi pinamagazinok által oly kedvelt "ki a legjobb bőr?" listáján az elmúlt években - na jó, Hannah utoljára talán a kilencvenes évek elején, de akkor is -, így azon sem kell csodálkozni, hogy az egy képkockára jutó dögös csajok aránya a Halálbiztos esetében is meglehetősen magas.

Az már megszokott, hogy ismeretlenebb arcok is feltűnnek a filmjeiben (az őrült babysitter-ikreket játszó Avellan testvérek például), mint ahogyan azon sem lehet csodálkozni különösebben, hogy a mai hollywoodi trendnek megfelelően Quentin is tévésorozatos színésznőket jelölt a kezdőcsapatba.


Rose McGowan

Rose McGowan kisasszonyt a Bűbájos boszorkák című tévésorozatból ismerhetjük, ahol 112 epizódban alakította a kissé frusztrált boszi csajt, jó kis szűk pulóverekben, és meglehetősen kurvás sminkkel - talán pont ez keltette fel a mostanában már csak vásári bohócra hajazó egykori sokk-rocker, Marylin Manson érdeklődését is iránta, akinek az oldalán egyszer egy olyan ruhában jelent meg, amiből konkrétan kilógott a fél melle. Szeretjük azt a képet.

Vanessa Ferlito, akit meglehetősen vastagra szilikonozott szája miatt csak mint a "szegény ember Angelina Jolie-ja" emlegetnek tévés berkekben, a 24 című sorozatban alakított maradandót, mint a rezidens rosszember kissé kurvás barátnője, de 27 epizód erejéig a New York-i helyszínelők stábjában is feltűnt. Neki két arckifejezését ismerjük, a nagyon dühösen dugni/ölni akarót, szakértők szerint a különbség az ajkak biggyesztésében rejlik.


Tracie Thoms

Sydney Tamiia Poitier olyan hátszéllel indul, amit nem nagyon lehet űberelni (tessék csak letakarni a középső keresztnevet! ugye?), ráadásul kedves és szép is. Őt a Joan of Arcadia című sorozatból ismerik a függők, de hamarosan a magyar nézők is láthatják majd a Viasat3 műsorán futó Veronica Mars című vicces sorozatban. Róla azt érdemes tudni, hogy 2001-ben benne volt a világ legszebb 50 emberében a People magazin szerint.

Tracie Thoms a Döglött akták című nyomozós sorozat egyik főszereplőjeként lehet ismerős, ő az az afroamerikai nyomozó, aki a politikai korrektség miatt benne kell, hogy legyen a stábban. Ő annyira nem jó csaj, de mivel Rosario Dawson barátnője, könnyebben jut faszihoz a szórakozóhelyeken (lásd még: jónő barátnőnk lepattanó manusainak felszedése).


Rosario Dawson

Mary Elizabeth Winsteadre először a hülye frizura miatt fogunk emlékezni, mert a frufruját olyan Illés Bélás vonalzóval igazították fazonra ügyes kezek, de aztán az is beugorhat, hogy milyen jó kis csaj volt az ótvarosan nagyot bukó Wolf Lake című természetfelettis tv-sorozatban, amit az imdb.com szerint 2002-ben nálunk is bemutattak. 97. helyen rangsorolták Maxim idei jónő szavazásán, szerintünk ilyen dekoltázzsal mindenképpen benne van az első ötvenben.

A végére hagytuk Rosario Dawsont, akiben az ír/kubai/indián/afrikai vér úgy keveredik, hogy azt kitalálni sem lehetne jobban, valaki megírhatná, hogy a Nagy Sándorban látott kúpszerű csöcsökért melyik vérvonal felelős. Ő a lista kakukktojása, hiszen egy fia tévészerepe sincs, ezzel szemben már 16 évesen dugták a Kids című filmben. A Sin Cityben is szerettük, nem kicsit.