Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Little Jack lesz a Kis Vuk

2008.09.24. 17:32
Készül a A Fox's Tale Gát György rendezésében, nagy sztárokkal, írja a Variety.

Gát György neve mellett az IMDb adatbázisban nemcsak a 2008-as Kis Vuk szerepel, hanem a szintén 2008-as évszámmal jelölt Fox's Tale című produkció is. "Freddie Highmore csatlakozik a Bill Nighy, Miranda Richardson, Phil Davis és Sienna Miller-alkotta csapathoz" - írta a Variety.

"A Charlie és a csokigyár fiatal színésze Little Jack hangját adja majd, aki gondtalanul él az erdőben, amíg el nem fogják, hogy az apjával együtt (Phil Davis) egy cirkuszban dolgoztassák." A Kis Vukhoz kísértetiesen hasonlító forgatókönyvet Dóka Péterrel jegyzi Gát György, aki rendezőként és társproducerként is szerepel a stábistában.

Ha csak arról van szó, hogy a 3d-s rajzfilmhez a szinkront két nyelven is elkészítik, ahogy Gát György régebben nyilatkozta az Indexnek a tervről, ahhoz a szabályok szerint nem készülhetne két külön produkciót jegyző adatlap az IMDb-n. Ahogy Szabó István Csodálatos Júliája is az eredeti nyelven, Being Juliaként szerepel a nemzetközi adatbázison.

A Kis Vuk magyar rendező-producerét elértük, de nem nyilatkozott most erről az Indexnek. Bill Chamberlain, az angol koproducer pedig csak annyit igazolt titkárnőjén keresztül, hogy ez a terv náluk van a Parallel Picturesnél.