Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Görög Zita arcát eltorzították

2005.11.29. 18:18
Görög Zita arcát eltorzították a sminkesek a december 15-én mozikba kerülő Szőke kóla forgatása alatt.
A film egyik producere, Dora György egy ideig nem is engedte a sajtónak, hogy lefotózzák a felismerhetetlenre sminkelt topmodellt, de most már közzétették a Szőke kóla képeit.


Klikk a képre!
"Görög Zita eladósorban lévő cigánylányt alakít a filmben - mondta Tamás Dorka, az SPI forgalmazó sajtófőnöke Zita figurájáról, majd annyit még hozzátett: - Ki kell házasítani, és ennek lesz szerepe a történetben." Tamás Dorka még annyit elárult, hogy Zita csak a film elején jelenik meg ilyen arccal.

A film története a sajtóközlemény szerint a következő: "Egy pöffeszkedő, kinyalt yuppie figurát (Beleznay Endre) helyeznek tőle kulturálisan idegen környezetbe: az autóját ellopják a legsötétebb pesti Harlemben. Az előítéletektől nem mentes vállalkozó először fennhéjázón keménykedik, majd megszeppen, később változtat a stílusán."

A filmet Barnóczky Ákos első filmes rendező jegyzi. Beleznay Endre partnerét Gubás Gabi alakítja, a főszereplő pedig a Való Világ-szereplő Majka. A 2004-ben forgatott mozi vágási munkálatai nemrég fejeződtek be, a bemutó december 15-én lesz.