Judit
2 °C
7 °C

'Vérdíj' Bridget Jones fejére

2004.09.06. 15:42
A filmet csak novemberben mutatják be, és a gyártó stúdió legalább negyedmilliárd dolláros bevételt vár, így nem csoda, hogy a filmkalózkodásba beszállt nemzetközi maffia szeretne részesülni a haszonból. A sikerfilmek rossz minőségű kalózkópiái eddig is rendre premier előtt jelennek meg a világpiacon, ám ezekért nem lehet elég sok pénzt elkérni, szemben a jó minőségű kalóz-DVD-vel.

A gyártó cég, a brit Working Title stúdió különleges biztonsági intézkedéseket hozott Bridget Jones védelmében, ám ennek részleteiről természetesen nem hajlandók nyilatkozni. Az viszont biztos, hogy a filmet szinte egy időben mutatják be világszerte, hogy minél kisebb teret adjanak a kalózoknak.

A brit premier 2004. november 12-én lesz, a magyar nézők pedig kevesebb mint egy héttel később, egy nappal a 19-ei amerikai bemutató előtt, 2004. november 18-ától válthatnak jegyet Bridget Jones legújabb kalandjaira.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?