Judit
2 °C
7 °C

Julianne Moore misztikus thrillerben

2004.09.24. 10:22
Julianne Moore legújabb filmje, a Felejtés manhattani premierjén elárulta, miért ijesztő a misztikus thriller. Szerencsére, a történet igazi fordulatairól hallgatott - adta hírül az IC Press.

"Az a különleges itt, hogy a figura, akit játszom, egyáltalán nem különleges. Még úgy is öltözik, ahogy én szoktam hétköznaponként. Teljesen átlagos, és aztán elkezdenek vele történni ezek a teljesen hihetetlen események" - mondta a negyvenhárom éves, kétgyermekes sztár.

"Azért is tudtam annyira azonosulni vele: elsősorban én is dolgozó nő vagyok, nem színésznő. Most is sokkal jobban érdekel, hogy a fiam tegnap ment először iskolába, mint hogy mit szólnak az újságírók a frizurámhoz."

Amikor az újságírók arra kérték, hogy a családja után a filmről is beszéljen, Moore csak a fejét rázta.

"Ebben a filmben az a nagyszerű, hogy minden újabb perc új meglepetést hoz. Egy poént sem szeretnék lelőni. Inkább hallgatok."

A Felejtést a magyar nézők november 4-től láthatják a mozikban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?