Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sztárok és cápák a Central Parkban

2004.09.28. 15:44
Rendhagyó filmpremierre vállalkozott a DreamWorks stúdió: a Cápamese című új animációs filmjét a Central Parkban mutatta be, 1800 néző jelenlétében - adta hírül a UIP-Duna.

A jeles eseményre a híres Delacorte Theater színpadán került sor, amely hagyományosan a Shakespeare in the Park színháztalálkozó helyszíne. Ez volt egyébként az első alkalom, hogy a patinás szabadtéri színház egy filmes díszbemutatónak adott otthont.

A premieren megjelent a film teljes stábja, élükön a világsztárokkal, akik hangjukat kölcsönözték a rajzfilm szereplőinek. Többek között ott volt Will Smith, Robert de Niro, Renée Zellweger, Angelina Jolie és Jack Black. A film dalait előadó sztárok is tiszteletüket tették, így eljött Christina Aguilera, Missy Elliott, és Ludacris is.

A DreamWorks újabb "csodafegyvernek" tekinti animációs produkcióját a Disney stúdióval vívott küzdelmében, amelyben egyre jobban áll a Shrek-filmek sikerének köszönhetően.

A Cápamese október végén kerül a magyar mozikba.