Nyaralás anakondákkal

2004.10.15. 10:12
Ha egy fiatal színésznő eljátszhatja az Anakonda folytatása, az Anakonda 2. - A véres orchidea főszerepét, biztosan megfordul a fejében: az első rész indította el Jennifer Lopez színésznői karrierjét. Kadee Strickland azonban nemcsak ezért örült, amikor felkérték a folytatásra - adta hírül az IC Press.

"Amikor azt mondták, hónapokig a Fidzsi-szigeteken fogunk forgatni, majd kiugrottam a bőrömből" - meséli az ifjú színésznő. "Azt hittem, olyan lesz az egész, mintha nyaralni mentünk volna. Nem így történt. Az egy dolog, hogy a szigeten, ahol dolgoztunk, hatvan évvel ezelőtt még kizárólag emberevő bennszülöttek éltek. Ennél jobban zavart, hogy folyamatosan zuhogott az eső, aztán hirtelen elállt, tíz perc hőség következett, majd újabb hatalmas zuhé. Valószínűleg a rendezőnk szeretett volna olyan kétségbeesésbe hajszolni minket, amilyenben a történet szerint az anakondák elől menekülő expedíció tagjai kerülnek."

"Végül az egyik hajnalban tíz méter magasról lógattak le egy kábelen. A gyerekkorom óta tartó tériszonyommal senki nem törődött. Szóval, én kicsit másképp emlékszem a Fidzsire, mint a legtöbben, akik ott jártak."

Az Anakonda 2. - A véres orchidea magyarországi bemutatója november 18-án lesz.