Epres Panni lett Görög Zita partnere

2004.10.15. 17:56
Megtalálták az Amerikai taxi bankrablópárjának hiányzó tagját. Mint arról már beszámoltunk, Görög Zita szinkronizálta Gisele Bündchent, de a hírekkel ellentétben partnerét, Ana Cristina De Oliveirát Cseh Annamária helyett a vízilabdázó Benedek Tibor barátnője, Epres Panni hangosítja.

#alt# "Bár a portugál lány karaktere teljesen távol áll tőlem, én ugyanis sokkal halkabb és nyugodtabb vagyok, még kiabálni sem szoktam, át tudtam élni a szerepet és kihozni magamból a legtöbbet" -árulta el a modell az IC Press újságírójának a szerepéről, Redheadről, aki az Amerikai taxi négy fős női bandájának tagja, egyben vezetőjüknek, a Görög Zita szinkronizálta Vanessának a barátnője.

"Kedvesem édesapját hívtam fel a hétvégén, hogy segítsen abban, hogy mit is kell majd csinálnom, mert ő már nagyon sok ilyenben vett részt -nyilatkozta Panni "apósáról", Benedek Miklós színművészről. - Ő megnyugtatott, hogy ne izguljak, a színészeknek sem megy mindig nagyon könnyen a szinkron. Azért barátnőmet, Oroszlán Szonját is felhívtam segítségül."