Colin Farrell a kocsmázó Nagy Sándor

2004.11.05. 14:34
A hírek szerint Colin Farrell fantasztikus erőbedobással dolgozott együtt Oliver Stone rendezővel, hogy életre keltsék a világtörténelem egyik legnagyobb hősét, Nagy Sándort - jelentette az IC Press. Pedig a huszonnyolc éves sztár mindenben pont az ellenkezője a macedón világhódítónak.


Colin Farrell Nagy Sándorként
Oliver Stone legújabb filmjében a néző végigkövetheti egy fiatalember hihetetlen gyorsaságú felemelkedését. Sándor huszonéves korára az egész ismert világot meghódította. Ehhez képest a színész, aki megformálja, saját bevallása szerint lusta, nincsenek tervei, nem érdekli a jövője, és biztos benne, nem fogja elkeseríti, ha egyszer kikerül a reflektorfényből.

"Teljesen más volt, mint én. Én például már a kötelező testedzést is utálom" - nyilatkozta. "A Nagy Sándor, a hódító kedvéért muszáj volt edzenem, de ez a világ legfeleslegesebb időtöltése. Százszor inkább ülök egy kocsmában, iszom a söröm, marhaságokat dumálok idegenekkel, minthogy a tükörben ellenőrizgessem, hogyan dagadnak az izmaim. A legtöbb dolog, ami ezt a Nagy Sándort izgatta, egyáltalán nem érdekel".

A Nagy Sándor, a hódító december 9-től megy a magyar mozikban.