Etelka, Aletta
3 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Bruce Willis a távolból is lezáratja Budapestet

2012.08.24. 14:20
Forgalomkorlátozásokra kell számítani a főváros VII. kerületében vasárnap, hétfőn és kedden a Bruce Willis-film forgatása miatt, több utcaszakaszt lezárnak.

Bruce Willis Die Hard 5 (Drágább, mint az életed) című filmjének forgatása a főszereplő távozása után is vígan folytatódik, úgy látszik a főváros egy ideig még nem szabadul Willis szorításából.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közkleménye szerint hétfőn 0 órától kedd éjfélig le lesz zárva a Murányi és a Hernád utca a Damjanich utca és a Garay utca között, valamint a Peterdy utca a Murányi utca és a Hernád utca között.

A Murányi utcát keresztező Dembinszky utcában, Marek József utcában, István utcában és Péterfy Sándor utcában áthaladhatnak az autók, de a filmfelvételek alatt időnként 3-5 percre megállíthatják a közúti forgalmat, ami a reggeli és délutáni csúcsban minden bizonnyal érdekes lesz.

A forgatás által érintett területeken, valamint a Damjanich utca Nefelejcs utca és Dózsa György út közötti szakaszán - a Dózsa György út felé vezető oldalon - vasárnap 0 órakor megállási tilalom lép életbe, ez a forgatás befejezéséig, kedd éjfélig tart.