Ocean's Twelve díszbemutató Hollywoodban

2004.12.10. 10:50

Clooney, Gould, Pitt, Zeta-Jones és Damon
Clooney, Gould, Pitt, Zeta-Jones és Damon

Steven Soderbergh nagysikerű remake-je, a 2001-es Ocean's Eleven után itt a folytatás: az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét világpremierje szerda éjjel volt a hollywodi Grauman Chinese Theatre-ben. Catherine Zeta-Jones, aki beépített ügynököt játszik a második részben, férjével, Michael Douglasszel érkezett a díszbemutatóra. George Clooney, azaz Danny Ocean, a tolvajbanda feje, a brit tévésztárral, Lisa Snowdonnal jelent meg.

A rajongók autogrammért kiáltozva fogadták az Ocean's Twelve többi sztárját is: a vörös szőnyegen felvonult Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Elliot Gould, Don Cheadle, Bernie Mac, és James Caan fia, a mormon testvérek egyikét alakító Scott Caan. Julia Roberts, aki Clooney barátnőjét játssza mindkét részben, november végén ikreknek adott életet és így nem tudott megjelenni a díszbemutatón.

A díszvendégek között volt Sharon Stone, Bruce Willis, Prince, Cindy Crawford, és Heidi Klum. A filmet mától vetítik az amerikai mozikban. Itthon december 23-tól lehet megnézni, több mint egy hónappal az angliai premier előtt, ami csak február 4-én lesz.