Ágnes
-1 °C
2 °C

Will Smith, a randiguru

2005.01.31. 11:37

Will Smith

Will Smith a nagysikerű akciófilmek után végre visszatér ahhoz a műfajhoz, ahonnan eredetileg indult: a vígjátékhoz - jelentette az IC Press. A randiguru (Hitch) főszereplőjeként titokzatos tanácsadót játszik, aki a legreménytelenebb helyzetből is győzelemre segíti az imádott nőt ostromló férfiakat. A nőkkel kapcsolatos szakértelme csak egyetlen alkalommal hagyja cserben: amikor ő maga is szerelmes lesz. A film persze csak kitaláció, de a főszereplő azt állítja, hogy akár igaz is lehetne.

"Utánaolvastam, kutattam, beleástam magam a témába" - állítja. "És ugyan én sem tudtam eddig, de tényleg létezik ilyen foglalkozás: vannak szakemberek, akikhez a döntő roham előtt érdemes tanácsért fordulni. Tőlük hallottuk, amit a filmben is sokszor elmondok: tízből nyolc nő az első csók alapján dönt a kapcsolat folytatásáról."

Smith azonban azt is elismeri, hogy vele minden másképp volt. Amikor későbbi feleségével, Jada Pinkett Smith-szel először randizott, szó sem volt csókról. "Na, jó, velem másképp történt" - ismeri el. "Mi durván őszinték akartunk lenni az első randin. Ebben állapodtunk meg. Azt akartuk, hogy a másik tudja, milyenek vagyunk, de minden szépítés nélkül. Csak semmi trükközés, ez van. Ha tetszik, a tiéd, ha nem, mehetsz. A filmben tényleg másképp zajlanak az első randik, de azért azok a módszerek is sok nőnek bejönnek."

A randiguru hazai bemutatója március 10-én lesz.