Nem sietik el a Hihetetlen család 2-t

2005.03.08. 13:45
Az IC Press híre szerint Brad Bird a kamerák kereszttüzébe került - pedig ő azok közé a sztárok közé tartozik, akik egyáltalán nincsenek ehhez hozzászokva: A Hihetetlen család író-rendezőjének világsikert aratott filmje két Oscar-díjat kapott idén, így a tizennégy éves kora óta animációval foglalkozó férfi nem kerülhette el a nyilvánosság rohamát.

Bird a gála után nyilatkozva sok olyasmit mondott, amit nem is gondolt volna róla senki. Például azt, hogy egyáltalán nem képregény-rajongó, nem is ismeri túl jól a képregények világát: "Én inkább csak azokat ismerem, akik mesélnek a képregényekről" - magyarázta Bird. "Sokat ültem olyanok társaságában, akik örökké képregényekről beszélgetnek. Ez épp elég volt ahhoz, hogy beindítsa a fantáziámat."

Az Oscar-díj átvétele után természetesen arról is sokan kérdezték a rendezőt, hogy mikor lesz folytatása a filmnek. "Lehet, hogy előbb-utóbb lesz második rész, de csak az Oscar miatt nem akarok semmit elsietni" - jelentette ki határozottan. "A folytatás ráér. Egy második epizódot csak akkor érdemes megcsinálni, ha biztosan tudjuk, hogy jobb lesz, mint az első."

A Hihetetlen család március 17-től megvásárolható DVD-n és VHS-en.