Bebe célbadobott a Robotokkal

2005.03.21. 12:35
Vasárnap délelőtt a Robotok animációs film premier előtti vetítésén a moziba özönlő gyerekhadat Hajdú B. István sportriporter köszöntötte a jellegzetes mikrobis hanghordozással. Kérdésére - Ki.szeretne.játszani.velünk.?. - sok apró kéz lendült a magasba, és hamarosan felállt két csapat Judy (Groovehouse) és Bebe (Back II Black) csapatkapitány mögött - jelentette az IC Press.


Klikk a képre!

Hajdú B. István sportriporteri hangjára váltva közvetítette a teke, darts, váltóverseny számokat. A közönség soraiban a drukkerek között volt Liptay Claudia, Gesztesi Károly, Schell Judit, Szekeres Nóra is, valamint Nagy Marcell és Dóra Béla, a Sorstalanság ifjú színészei kisöccsüket kísérve. A gyerekek mindent beleadtak, így a mérkőzés döntetlenre végződött, és mindenki elégedetten dőlhetett hátra a film kezdetekor.

Maguk a szinkronhangok is - a két énekes és Hajdú B. István a főszereplő robot társainak kölcsönözték hangjukat - most először szembesültek munkájuk eredményével, és elégedettek lehettek a végső változattal: a Jégkorszak alkotóinak új filmjén nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is önfeledten szórakoztak.