Sas Tamás várja a hollywoodi sztárok válaszát

Index
2005.03.23. 15:56
A hírek szerint e hó végére már kiderülhet, hogy valóban igent mondanak-e a hollywoodi sztárok a Szerelemtől sújtva című magyar film amerikai remake-jére. "Még kell néhány hét, hogy összeálljanak azok a feltételek, melyekhez hozzá lehet rendelni a megfelelő színészeket" - mondta a film rendezője, Sas Tamás a magyar.film.hu-nak.

Sas szerint fontos, hogy a színésznő számára igazi jutalomjátékról lenne szó és hogy előre meg tudja nézni, mi a szerep, hiszen a magyar változat most jelent meg DVD-n az Egyesült Államokban, több ezer példányban. Olcsó filmről van szó, kevés helyszínnel és szereplővel. Bár az előző társaság meg akarta változtatni a film befejezését, a mostani partnerek nem kértek happy endet.

Mivel amerikai filmről van szó a rendezőn kívül javarészt amerikai stábbal készül majd a Szerelemtől sújtva remake, Sas elmondása szerint csupán egy-két barátját tudta becsempészni a produkcióba. "Ha sikerül a pénzt összeszedni, egész más nagyságrendben forgathat az ember, akár az itthoni pénzek (30 millió forint volt a film költségvetése) 20-30 szorosából. Persze nekem elsősorban nem a pénz kell, ezt a filmet vagy én rendezem, vagy senki. Nem eladó."

A forgatás időpontja még bizonytalan.