Ashton Kutcher és Demi Moore Londonban

2005.04.14. 11:13
Ashton Kutcherrel az IC Press tudósítója a londoni Dorchester szállóban rendezett exkluzív sajtóeseményen találkozott. A huszonhét éves iowai fiú - akinek nevét akkor tanulták meg világszerte, amikor napvilágot látott Demi Moore-ral való kapcsolata - legújabb filmje, A csajom apja ideges (Guess Who) kapcsán érkezett Angliába.

A film egy 1967-es film remake-je. Eredetijét, a Találd ki ki jön ma vacsorára (Guess Who's Coming to Dinner)-t annak idején 10 Oscar-díjra jelölték és olyan nevek szerepeltek benne, mint Spencer Tracy, Katharine Hepburn és Sidney Poitier. Kutcher az interjún fekete ingben, narancssárga pulóverben, kockás, fekete zakóban és farmerban jelent meg. Elmondása szerint nagyon élvezte a forgatást, főleg a lány apját alakító Bernie Mac-kel alakított ki baráti viszonyt és nagyon jó hangulatban telt a munka. Kutcher egyik kedvence az a jelenet, ahol táncra perdülnek Bernie-vel.

A színész Demi Moore-ral érkezett Angliába és A csajom apja ideges mellett egy másik filmje, A szerelem sokadik látásra címűt (A Lot Like Love) is népszerűsíthette a négy napos látogatás alatt. Utóbbit június 2-án mutatják be itthon, A csajom apja ideges június 16-ától megy a magyar mozikban.