József, Bánk
-7 °C
0 °C

Sandra Bullock és a szépségkirálynők

2005.04.21. 11:49
Az Egyesült Államoknak új szépségkirálynője van: Chelsea Cooley 21 éves, Észak-Karolinából származik, és divat-marketinget tanul. Kedvenc időtöltése a tánc, a parasailing, a vásárolgatás és a mozibajárás, álma pedig akkor teljesülne, ha Ralph Laurennek dolgozhatna.

Chelsea Cooley
Chelsea Cooley

Miután a zsűri fürdőruhában és nagyestélyiben is megszemlélte az 51 versenyzőt, a lányok bölcsességét is próbára tették: kérdésekre kellett válaszolniuk. Cooley, miután megkoronázták, még több kérdést kapott az amerikai újságíróktól, például azt, hogy mit látott a legutóbb a moziban.

"Természetesen a Beépített szépség 2.-t Sandra Bullockkal" - nevetett Amerika legszebb nője az IC Press híre szerint. "Az elmúlt héten próbáltam annyira ellazítani magam, amennyire csak tudtam: krimiket olvastam, és moziba jártam, hogy szépségversenyes filmeket nézzek. És most, míg a színfalak mögött a többi lánnyal beszélgettem, kiderült, hogy a múlt héten mind megnézték a Beépített szépség 2.-t. Szóval, mind ugyanúgy készültünk a nagy versenyre - a véletlen műve, hogy pont én nyertem meg."

Beépített szépség 2.-t április 21-től vetítik a magyar mozik.