Kutcher alsógatyás fogadása

2005.04.25. 10:42

Ashton Kutcher fogadást kötött: ha új filmje, a Szerelem sokadik látásra (A Lot Like Love) hétvégi premierje után az amerikai toplista élére kerül, akkor ő ideiglenesen visszatér régi szakmájához, a modellkedéshez, és újra Calvin Klein-alsónadrágokat reklámoz majd - adta hírül az IC Press.

Ashton Kutcher

A tét nem volt azért olyan nagy, hiszen Kutcher szeret ruha nélkül mutatkozni. Ezt új filmjében be is bizonyítja, mikor partnernője, Amanda Peet mellett meztelenkedik. Az új Harry és Sally-ként emlegetett szerelmes vígjáték két barátról szól, egy fiúról és egy lányról, akik ritkán találkoznak, és mindig olyankor jut eszükbe, hogy talán a szerelemmel is próbálkozniuk kellene, amikor a másiknak éppen nagyon nem alkalmas az időzítés.

Hiába azonban az alsógatyás ígéret: Kutcher ma reggelre elvesztette a fogadást, hiszen filmje a sikerlistán csak a negyedik helyre tudta felküzdeni magát. Olyan alkotások előzték meg, mint a Nicole Kidman és Sean Penn főszereplésével készült A tolmács, a The Amityville Horror és a Szahara, így a színész rajongói mégsem láthatják alsónadrágreklámban kedvencüket.

A Szerelem sokadik látásra hazai bemutatója június 2-án lesz.